Προφίλ
e-Charity.gr

Στις δυσκολίες βάζουμε πλάτη.
Στη στάση, απαντούμε με δράση.


Εμείς στο e-Charity.gr απέναντι στην λογική της απλής κριτικής και της ακατάσχετης αποποίησης ευθυνών και την άκρατη φιλολογία, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες του μέλλοντος, ΣΗΜΕΡΑ.

Για εμάς, εσάς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας. Με μεράκι, αγάπη στον συνάνθρωπό μας κι αφοσίωση στον στόχο μας, συναντηθήκαμε από κάθε γειτονιά της Ελλάδας, με έναν σκοπό. Να κάνουμε το όραμά μας, ΠΡΑΞΗ.

Στο περιοδικό μας, προβληματιζόμαστε, οραματιζόμαστε, σχολιάζουμε, παρουσιάζουμε, βουτάμε στην είδηση και τα μηνύματά της και βγαίνουμε στην επιφάνεια με τον θησαυρό της ποιοτικής δημοσιογραφίας. Ανεξάρτητη, ουσιαστική και αντικειμενική είδηση. Φρέσκες και φιλόδοξες πένες, από μια πολυμελή ομάδα, ενημερώνουν και καλούν τον αναγνώστη να γίνει κρίκος της μεγαλύτερης ανθρωπιστικής αλυσίδας της χαράς της προσφοράς.

Όλοι μας, στην οικογένεια των συντακτών, είμαστε εθελοντές, με βάση την προσφορά, την αλληλεγγύη, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Χάριν στην δική σας συμπαράσταση κι εμπιστοσύνη, στεκόμαστε δίπλα σε άπορες οικογένειες, στηρίζουμε ιδρύματα προστασίας παιδιών και συνεργαζόμαστε με Ομάδες Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να μπορούμε ΟΛΟΙ να κοιτούμε ψηλά με ΕΛΠΙΔΑ.

Στην προσπάθειά μας αυτή, ΣΑΣ χρειαζόμαστε. Γίνετε κι εσείς κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα ανθρωπιάς και προσφοράς, για να χτίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια κοινωνία ισότητας κι αγάπης όπως μας αξίζει.

Αγκαλιάζουμε τα παιδιά.
Αγωνιζόμαστε με τους νέους.
Φροντίζουμε την Τρίτη ηλικία.
Υποστηρίζουμε τα Α.με.Α.
Καταπολεμούμε τη βία στην οικογένεια.
Ενημερώνουμε για την Υγεία.
Ενισχύουμε τον εθελοντισμό.
Ενδυναμώνουμε τη μάχη για την ζωή.
Προάγουμε τον πολιτισμό.
Προστατεύουμε το περιβάλλον.


Γιατί η μεγαλύτερη ευθύνη μας, είναι να γίνουμε... καλοί πρόγονοι!
Εταιρικό σήμα
258×150px 1024×629px 1280×786px
Όροι χρήσης
Το περιοδικό «e-Charity gr. magazine» μέσω του δικτυακού τόπου του e-charity.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες τoυ υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους οι επισκέπτες /τριες /χρήστες/τριες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να προβούν σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του, μόνο εφόσον τους αποδέχoνται πλήρως. Η χρήση συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Οι επισκέπτες/τριες, χρήστες/τριες έχουν την αποκλειστική ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του e-charity.gr. Επίσης, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον προσωπικό εξοπλισμό τους με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που τους επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του.

Το e-charity.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει υλικό προώθησης και παρουσίασης των υπηρεσιών του ή διαφημιστικό υλικό που αφορά αποκλειστικώς σε Φιλανθρωπικές και Ανθρωπιστικές Υπηρεσίες τρίτων (ΜΚΟ, στους χρήστες/τριες/μέλη του.

Το e-charity.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία των χρηστών με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο e-charity.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Εκτός των αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του e-charity.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του e-charity.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Συνεπώς, κανένα εξ’ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να φορτωθεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το e-charity.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα και τα λογότυπα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιριών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Οι χρήστες/τριες/μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι δεν τους παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγουν, αντιγράφουν, πωλούν, μεταπωλούν ή/και εκμεταλλεύονται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο, σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του e-charity.gr.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το e-charity.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστούν οι επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του e-charity.gr στις οποίες προβαίνουν με δική τους πρωτοβουλία. Τα περιεχόμενα του e-charity.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, το e-charity.gr αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Το e-charity.gr εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης, εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός τόπος (site) ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά, καθώς έχει προηγηθεί αυστηρός έλεγχος πιστότητας και διασταύρωσης υλικού του εκάστοτε παρόχου (φορέας πληροφόρησης/οργάνωση/εταιρία). Εγγυάται πλήρως την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει αποκλειστικώς το e-charity.gr χωρίς να επιβαρύνουν επ’ ουδενί τους χρήστες/αναγνώστες/επισκέπτες του ιστότοπου.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο e-charity.gr αποτελούν μία προσφορά προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση για οποιαδήποτε προτροπή επιχείρησης ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το e-charity.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του. Φέρει αποκλειστική ευθύνη για την αρτιότητα του πρωτογενούς υλικού, την πληρότητα, την επάρκεια, την συλλογή του και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών, λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων).

Το e-charity.gr ελέγχει πλήρως την διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων τόπων (websites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων, (hyperlinks) ή διαφημιστικών τίτλων (banners). Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οι χρήστες/τριες οφείλουν να απευθυνθούν απευθείας στους αντίστοιχους τόπους ( web sites) και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το e-charity.gr ενστερνίζεται κι αποδέχεται το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των τόπων αυτών και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Η πρόσβαση στις σελίδες/υπηρεσίες του e-charity.gr δεν συνεπάγεται κανένα επιπλέον κόστος για την γενική πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπως έχει διαμορφωθεί από τους αρμόδιους παροχείς (ISP's).

Για την εγγραφή στις υπηρεσίες του δικτυακού χώρου, που παρέχει την δυνατότητα πλήρους πλοήγησης και διαχείρισης του υλικού του ιστότοπου www.e-charity.gr καθώς και για την παράθεση σχολίων στα άρθρα των συντακτών που επιτρέπει τον ανοιχτό διάλογο, ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία. Τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη που πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή του είναι: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικός πρόσβασης.

Με την εγγραφή στο www.e-charity.gr ο χρήστης συναινεί, όπως τα προσωπικά του στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από το περιοδικό e-Charity gr. magazine για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Τα ως άνω στοιχεία θα διατηρηθούν σε βάση δεδομένων σε έναν ιδιόκτητο server, ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης του περιοδικού και θα τύχουν επεξεργασίας με αποκλειστικό σκοπό την παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους χρήστες και συγκεκριμένα για τη διάθεση στους χρήστες, υλικού προσαρμοσμένου στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, όπως αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία που γνωστοποιούν οι χρήστες στο περιοδικό e-Charity gr magazine.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του e-charity.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του e-charity.gr και των επισκεπτών/χρηστών των σελίδων και υπηρεσιών του και δεσμεύει αμφότερους. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Προστασία των προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του e-charity.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση το e-charity.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και κατόπιν έγκρισης των όρων από τους επισκέπτες/χρήστες και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Η χρήση/επίσκεψη συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.
Copyright 2011 © developed by taramigos
Επικοινωνία